brown leather sofa and two pink sofa chair

Ontdek de eigenzinnige collectie van Pode

Wanneer je voor het aankopen van jouw nieuwe meubels in de richting wenst te kijken van een oer-Hollands merk zal je kunnen vaststellen dat de eigenzinnige collectie van Pode mogelijks het overwegen waard kan zijn. Voor deze collectie geldt in ieder geval dat ze bestaat uit een groot aantal verschillende soorten meubels. Wat deze collectie betreft maken we dan ook een duidelijk onderscheid tussen de volgende mogelijkheden:

  • Fauteuils;
  • Banken;
  • Tafeltjes;
  • Kussens;

Kenmerkend voor dit merk is in de praktijk dat ze het mogelijk maakt om meubels samen te kunnen stellen geheel op maat van jouw wensen. Spreekt dit jou nu ook wel aan? Dan is het alvast een aanrader om er verder kennis mee te gaan maken hier op deze pagina. 

Hoogstaande kwaliteit, maar toch betaalbaar

Tijdens je zoektocht naar meubels zal je ongetwijfeld graag willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat is zeker geen probleem. Indien je kiest voor de meubels van het merk Pode zal je tot de vaststelling komen dat je niet alleen kan rekenen op een prima kwaliteit, maar ook op een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Heb je dus met andere woorden geen al te groot budget beschikbaar, maar wil je wel met zekerheid kunnen rekenen op een meer dan degelijke kwaliteit? Dan heb je meteen een extra goede reden om ervoor te kiezen om één van de meubels uit het aanbod van het merk Pode aan te schaffen. Zoveel is zeker. 

Meer over de achtergrond van Pode 

Het zijn Roderick en Claire Vos welke de designers evenals de art directors zijn welke zich over het merk Pode hebben ontfermd. Voor deze personen geldt dat ze heel veel vrijheid hebben gekregen bij het ontwerpen van de meubels. Voor beide personen geldt dat ze al zomaar even 32 jaar samen werken waardoor ze prima op elkaar zijn ingespeeld. 

Zoals ook geldt voor tal van andere designers geldt dat ook zij erg complementair zijn. Door de jaren heen hebben zij het merk Pode dan ook uitgebouwd tot wat ze op vandaag is. Het uitgangspunt dat door hen wordt gebruikt? Zeer eenvoudig, namelijk dat een complete kamer ingericht moet kunnen worden met behulp van Pode producten. 

Pode is ook voor in jouw huis een uitstekende keuze!

De keuze op vlak van meubels is er één waar je zeer goed over na moet denken. Zoveel mag wel duidelijk zijn. Niet alleen moeten de meubels van je keuze er goed uitzien, daarnaast dienen ze ook zo comfortabel mogelijk te zijn in gebruik. Het merk Pode zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt, ongeacht bijvoorbeeld de stijl waar jouw interieur over beschikt. 

Ondanks het feit dat het in de praktijk wellicht niet zo vaak voor zal komen dat er een volledige woning zal worden ingericht met de meubels van dit merk is het in principe wel gewoon perfect mogelijk. In ieder geval, indien jij ook op het punt staat om nieuwe meubels aan te gaan kopen zal je kunnen vaststellen dat het zeker een aanrader kan zijn om even te ontdekken wat dit geweldige en oer-Hollandse merk allemaal voor jou in petto heeft.

Bekijk ook eens de geweldige Leolux banken